1.04.2011

det andra året
























久しぶりの日本での年越は、食べ物が美味しくて最高です。
年越しに食べたおそばと天ぷら。そして、
サプライズで用意して頂いたバースデーケーキ!!
(大晦日は私の誕生日なんです。
メーセージをくださった方、ありがとうございます。)

以前は何とも思っていなかった、おせちやお雑煮も
なんと美味しいことでしょう。ビックリしました。























上の写真は娘のために用意した羽子板なのですが、
せっかく張り切って飾りましたが、娘の反応はいまいち。
「Julgran(クリスマスツリー)の方がいい。」ですって。
あなたの健やかな成長を祈って用意したんですが、、、。

まぁ、良いです。
そのうちきっとそんな気持ちに気がついてくれるはず。






















とりとめも無く新年そうそう投稿してしまいましたが、
改めまして、

あけましておめでとうございます。
昨年の今頃始めたこのブログも今月で2年目に突入です。
今後とも宜しくお願い致します。

I spend a new year day's eve in Japan after a long time.
I had a wonderful time with my family. Especially foods were really good.
Buckwheawt noodle, tenpura
and the birthday cake(!) that was prepared in secret.
I had not thought that Osechi and Ozoni are so much tasty before,
but it is as i was surprised.

The second photo is a Hagoita(battledore) which I prepared for my daughter.
I decorated it with much effort, but the reaction of my sweety was not good enough.
"Julgran( christmas tree ) is much better." she murmured.
I prepared with my pray for the growth that you are healthy ...
That's Ok. Hope she will realise such a feeling of minein the future.

By the way,
A happy New Year.
This blog that I began at this time of the last year goes to the second year by this month.
This year thanking you all in advance.

2 件のコメント:

  1. tomoko@London1/24/2011

    わわわ おめでとうを伝え損ねました。たぶん初めてでは?!やーん ごめんごめん!!
    お誕生日おめでとう!!
    いくつになっても、お誕生日はめでたいものです。はぴばすでー

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  2. ありがとうございます。そうそう、tomokoさんからメッセージが来ないなーと、思ってたんです。ねんてね。
    ありがとうございます。

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